International Health

Glanda tiroidă produce hormoni care participă la reglarea metabolismului. Dacă tiroida produce prea puţini hormoni, metabolismul este încetinit, ceea ce influenţează negativ masa corporală prin faptul că apare creşterea în greutate. Persoanele cu această problemă de sănătate, care încearcă să slăbească, ştiu că acest lucru este aproape imposibil, sau că se pot obţine doar rezultate […]

Citește mai mult

Iată ce ţi se poate întâmpla dacă încetezi să fumezi! Dacă tocmai în acest moment ai aprinsă o ţigară, pot prezice ce ţi s-ar întâmpla dacă o vei stinge şi nu vei mai reaprinde o altă ţigară, vreodată: La 20 de minute după ce ai stins ţigara tensiunea arterială şi pulsul se vor normaliza. Temperatura […]

Citește mai mult

Hrana bogată în grăsimi de origine animală nu este dăunătoare pentru sănătatea organismului! Cele mai noi cercetări efectuate de oamenii de ştiinţă din domeniul medical confirmă o teorie mai veche – “Hrana bogată în grăsimi saturate de origine animală nu este periculoasă pentru sănătatea organismului!”. Rezultatele cercetărilor au fost publicate în cele mai prestigioase periodice: […]

Citește mai mult

Nici o albină din lume nu face miere necalitativă! Mierea necalitativă a fost “inventată” de oameni, care au făcut din apicultură o adevărată industrie, iar unii apicultori necunoscători, sau inconştienţi, doresc să se îmbogăţească “peste noapte” falsificând mierea pentru a avea o producţie mai mare şi pentru a creşte vânzările şi, implicit, veniturile.   Pentru […]

Citește mai mult

Vitamina preferată obţinută din derivaţi ai petrolului Multe vitamine de pe piaţa de consum se obţin din catran şi alţi derivaţi a petrolului. Şi, deşi aceste substanţe, prin componenţa lor chimică pot fi considerate sinonime sau foarte asemănătoare vitaminelor naturale, ele totuşi au doar o parte din componentele biologic active. Vitaminele sintetice pot înlocui unele […]

Citește mai mult

În ziua de azi alimentele conţin mult mai mulţi şi mult mai diverşi aditivi decât acum zece sau douăzeci de ani în urmă. Unii aditivi se adaugă pentru a prelungi valabilitatea alimentelor, alţii pentru a se obţine un gust mai bun, o culoare mai atrăgătoare, sau o aromă mai apetisantă. S-a avansat atât de mult […]

Citește mai mult