Majoritatea oamenilor care încearcă să slăbească o fac într-un mod greşit. Se înfometează prin diete, folosesc tot felul de preparate de slăbit, sau pornesc într-o direcţie greşită când e vorba de alimentaţie.
Liposucţia alimentară are mii de pacienţi mulţumiţi care au reuşit să-şi optimizeze greutatea corporală şi au învăţat să se hrănească corect şi să-şi menţină greutatea corporală optimă.
Este un tratament bazat pe cele mai noi descoperiri în nutriţie care au dovedit că depunerile de grăsime în organism nu sunt cauzate de consumul exagerat de lipide, cum se considera până acum, ci datorită insulinei care determină formarea rezervelor de grăsime, ca urmare a consumului exagerat de carbohidraţi. Ştim cu toţii că tendinţa actuală în nutriţie este să se consume peste 60% carbohidraţi, deci alimentaţia este predominată de glucide. Glucidele declanşează insulina care face ca energia neconsumată să se transforme în rezerve de grăsime.
Pentru a stabiliza insulina şi a consuma rezervele de grăsime trebuie să activăm hormonii care pot topi grăsimile. Aceşti hormoni sunt prezenţi în stratul de grăsime şi sunt activaţi de aminoacizi. Aminoacizii sunt componente ale proteinelor şi au rol în activarea şi beta oxidarea grăsimilor pentru ca organismul să consume propriile rezerve. Rezervele de grăsime sunt formate din trigliceride care conţin toţi nutrienţii necesari funcţionării organismului. Acesta poate produce din grăsimi glucide şi proteine şi astfel din grăsimi se produce tot ce îi este necesar organismului.
De ce dietele nu sunt eficiente? Când reducem consumul de calorii, organismul va folosi rezervele care îi sunt cel mai la îndemână, şi în primul rând va folosi glicogenul din muşchi şi ficat. O moleculă de glicogen se leagă de 3 molecule de apă, iar când ne înfometăm prin diete, cel mai mult consumăm apa din organism. Dacă după aceste diete revenim la regimul alimentar care ne-a adus în acea stare, apa consumată se recuperează şi revin şi kilogramele, aşa-numitul efect Yo-Yo.
Pentru a împiedica organismul să consume glicogen, dar să consume din rezervele de grăsime, trebuie activată enzima denumită lipază hormon-senzitivă la trigliceride cu ajutorul aminoacizilor. Prin activarea aminoacizilor din organism, noi ne putem hrăni cu propriile rezerve de grăsimi, deci nu suntem nevoiţi să apelăm la surse de hrană externe, pentru a produce şi consuma energie ne folosim de rezervele de grăsimi şi pierdem din surplusul de greutate.
Liposucţia alimentară nu schimbă parametrii biochimici, ci doar se foloseşte de un mecanism natural – metabolismul grăsimilor, obligând organismul să se hrănească cu propriile rezerve de grăsimi. Este un proces natural prin care oricine poate slăbi simplu, rapid şi eficient cu ajutorul liposucţiei alimentare, folosindu-ne de aminoacizi. Rolul aminoacizilor constă în mobilizarea şi activarea rezervelor de grăsime pe care organismul de obicei nu le foloseşte, pentru că în mod constant îi oferim noi surse de energie.
Dacă dorim ca organismul să înceapă să consume aceste rezerve de grăsimi ca sursă de energie trebuie să declanşăm metabolizarea grăsimilor, iar pentru activarea acestui mecanism sunt răspunzători aminoacizii esenţiali, care se iau adjuvant sub formă de concentrat lichid. Aceşti aminoacizi declanşează beta oxidarea grăsimilor. Dacă răbdăm de foame şi nu mâncăm, organismul nu va începe de la sine să consume rezervele de grăsime, pentru că nu poate, dar poate să consume acizii graşi, iar ca să poată face acest lucru trebuie să aibă loc topirea, respectiv metabolizarea grăsimilor.
Glicogenul din muşchi şi ficat este o sursă de energie primară, limitată, pe care organismul o va folosi cel mai mult în cazul dietelor obişnuite, reducând masa musculară şi apa din organism, creând un dezechilibru energetic. De aceea, dietele nu dau rezultate pe termen lung. Liposucţia alimentară nu este o dietă, este un tratament de activare a rezervelor de grăsime şi pierdere în greutate prin topirea propriilor rezerve de grăsime. De aceea se şi numeşte liposucţie alimentară, ne hrănim cu propria grăsime.
Astfel, de câtă energie are nevoie organismul, atâta grăsime va consuma. Consumând din grăsime pierdem în greutate. În numai 14 zile se pot pierde 7–10% din greutatea iniţială, iar analizele făcute înainte şi după tratament vor arăta rezultate finale simţitor mai bune şi starea de sănătate îmbunătăţită, fără nici un pericol ca urmare a pierderii rapide în greutate. Slăbirea rapidă este metoda cea mai dorită în lume – să pierzi kilograme într-un mod rapid, eficient şi trainic.
Dietele rapide bazate pe un consum mic de calorii prezintă cel mai adesea efectul Yo-Yo, când kilogramele revin. Dar de fapt organismul recuperează apa pe care a pierdut-o în timpul dietei rapide. Toate aceste diete consumă mult glicogen care se leagă de apa din organism. O moleculă de glicogen se leagă de 3 molecule de apă şi se creează iluzia că am slăbit.
La liposucţia alimentară nu este aşa, se consumă numai rezervele de grăsimi, se protejează masa musculară şi osoasă şi toţi parametrii biochimic ai organismului. Astfel, într-un mod natural pierdem surplusul de kilograme fără să punem, în nici un fel, în pericol sănătatea organismului.
Liposucţia alimentară vă permite, într-un mod rapid şi eficient, să obţineţi rezultate excelente. Deja după 72 de ore vedeţi cum slăbiţi, şi în această perioadă de abstinenţă, în care nu vă hrăniţi aşa cum v-aţi obişnuit, nu se va instala criza ca urmare a înfometării. Hormonii saţietăţii şi foamei se stabilizează, şi ce e mai important, se stabilizează insulina şi nu apare hipoglicemia care creează nevoia de a mânca.
Când se stabilizează hormonii saţietăţii şi foamei, începe o perioadă de indiferenţă faţă de mâncare, organismul nu mai are nevoie de hrană suplimentară pentru că se va hrăni din propriile rezerve de grăsime.
Liposucţia alimentară vă va permite să aplicaţi tratamentul în cel mai simplu mod, în timp ce toţi cei din jurul dvs. vor observa, deja din primele zile, schimbarea de pe chipul dvs. şi că vă simţiţi bine – lucrul cel mai important.
Liposucţia alimentară are o serie de beneficii pentru sănătate, poate să scadă nivelul colesterolului rău, poate să normalizeze tensiunea, să reducă hipertensiunea determinată de surplusul de kilograme, să stabilizeze zahărul din sânge, iar pacienţii care foloseau tablete pentru diabet vor putea, după optimizarea greutăţii, să renunţe, sub supravegherea medicului, la acele medicamente.
După optimizarea greutăţii şi eliminarea surplusului de kilograme, toate aceste simptome dispar. Se vor stabiliza tensiunea, zahărul din sânge, scade presiunea asupra scheletului şi articulaţiilor, vă veţi simţi mai uşor, veţi avea mai multă energie şi veţi fi mai sănătoşi. Dacă slăbiţi numai 10% din greutate, va scădea cu 30% riscul de a contracta una din bolile care cauzează cel mai mare număr de decese în lume: ateroscleroza, diabetul, cancerul, accidentul vascular cerebral, infarctul.
Liposucţia alimentară nu este o operaţie chirurgicală cum este liposucţia, dar are rezultate similare, kilogramele se pierd rapid şi nu este periculoasă pentru sănătate. În timpul liposucţiei alimentare organismului nu-i lipsesc nutrienţii, nu e lipsit de energie, nu scade zahărul din sânge, ne simţim bine pentru că se echilibrează hormonul saturaţiei şi al foamei, iar scăderea în greutate este permanentă. Liposucţia alimentară este un tratament care foloseşte aminoacizii esenţiali ce activează în organism hormonul enzim-senzitiv-triglicerid lipaza care topeşte grăsimile.
Carnitina transportă grăsimile în mitocondrii, fabrica de energie din celule, sunt produse celule ATP de energie, iar organismul are energia vitală necesară, din propriile rezerve de grăsimi. Producând şi consumând energie din rezervele de grăsimi are loc scăderea în greutate. Nu este ceva exagerat şi nu trebuie să vă temeţi, organismul va consuma din propria grăsime exact cât îi trebuie pentru energia vitală, el singur va decide cât va slăbi la nivel zilnic, el decide ritmul şi dinamica pierderii în greutate, el ştiind mai bine decât orice specialist câtă energie vitală trebuie să producă şi să consume.
Dacă nu se consumă aminoacizi esenţiali, dacă doar ne înfometăm, organismul nu va topi grăsimile şi nu veţi slăbi, pentru că el va produce energie din sursele cele mai la îndemână, respectiv va folosi glicogenul din muşchi şi ficat. Liposucţia alimentară se bazează pe cetoza compensată, profundă, în care corpii cetonici înlocuiesc glucoza din sânge şi nu scade nivelul zahărului din sânge.
Mii de pacienţi care au aplicat până acum liposucţia alimentară au avut rezultate fantastice. Femeile la menopauză, persoane cu dereglări ale glandei tiroide sau orice alte dereglări hormonale, vor slăbi foarte greu pentru că metabolismul lor este mult încetinit, la ei depozitele de grăsimi nu sunt create doar datorită alimentaţiei, ci şi datorită dereglărilor hormonale.
Astfel de persoane nu pot slăbi în orice fel, dar liposucţia alimentară dă rezultate chiar şi în astfel de cazuri, care îngreunează slăbirea datorită metabolismului încetinit.
Liposucţia alimentară include în acest caz nişte componente suplimentare care permit persoanelor cu aceste complicaţii să-şi optimizeze greutatea. Aceste protocoale se vor desfăşura mai încet, cu mai mult efort, dar pot fi eficiente, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.
Motivaţia este esenţială pentru pierderea în greutate. Cel mai adesea se renunţă la diete datorită lipsei de motivaţie, pentru că rezultatele nu se văd imediat. La liposucţia alimentară rezultatele se pot vedea deja după 72 de ore oferindu-vă o motivaţie puternică să continuaţi şi să obţineţi rezultatul dorit într-o perioadă scurtă.
Cei din jur, familia şi prietenii vor observa foarte rapid schimbările ceea ce vă va da încredere să continuaţi, pentru că v-aţi convins că puteţi, că aveţi curaj, că sunteţi răspunzători de sănătatea şi de greutatea dvs.
Liposucţia alimentară are loc în 2 faze: prima fază în care slăbiţi şi aduceţi organismul la greutatea optimă, şi faza a doua, de menţinere a greutăţii care durează toată viaţa. Ea nu presupune folosirea obligatorie a unor suplimente şi preparate. Ea se bazează pe direcţii noi în nutriţie, pe o alimentaţie corectă, prin care veţi reuşi cu uşurinţă să menţineţi greutatea optimă.
Specialiştii noştri nutriţionişti vă stau la dispoziţie dacă doriţi să vă asumaţi răspunderea pentru propria sănătate şi să slăbiţi prin liposucţie alimentară. Puteţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0773 353 071, sau să ne trimiteţi un e-mail la internationalhealth_ih@yahoo, iar noi vă stăm la dispoziţie să aplicaţi această metodă revoluţionară de slăbit şi să pierdeţi până la 10 kg în 14 zile prin liposucţie alimentară.